Slide trade future DIGITÁLIS KERESKEDELMI KONFERENCIA Budapest, 2022.05.19. JEGYVÁSÁRLÁS

A JÖVŐ A JELENBEN KEZDŐDIK

KERESKEDELMI KONFERENCIA PIACVEZETŐKNEK

2022. május 19-én második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Future Trade kereskedelmi konferencia, ahol a szakma legnevesebb előadóitól, a bolti és az online értékesítés legsikeresebb cégeinek képviselőitől ismerheted meg a vállalkozásod piaci pozíciójának erősítéséhez szükséges innovatív eszközöket, és módszereket.

3 teremben közel 50 előadóval és tucatnyi szakmai kiállítóval várjuk a résztvevőket!

HELYSZÍN
Hotel Hélia
Budapest

MIKOR
Május 19., Csütörtök
2022


MIRŐL LESZ SZÓ?

Lassan több mint két éve velünk van a pandémia, amire először, mint hívatlan vendégre gondoltunk és inkább csak apróbb területeken szólt bele az üzletvitelbe. Mára már egyértelmű, hogy a kereskedelmi folyamatok jó részét részben, vagy teljesen megváltoztatta a világjárvány.

A minden területen zajló intenzív digitális átalakulás, az online csatornák térhódítása nemcsak hogy felgyorsult, de olyan új megoldások is születtek, amelyekre más esetben csak jóval később került volna sor. Rendezvényünk célja, hogy a hazai kereskedelmi szféra neves szakembereivel ennek a két évnek a tapasztalatairól, valamint a jövő lehetőségeiről és kihívásairól beszélgessünk.

A Future Trade felvillantja azokat a többcsatornás jelenlét kialakításához és fejlesztéséhez, valamint a vásárlói élmény és elégedettség növeléséhez szükséges, hamarosan trenddé váló megoldásokat, technológiákat, amelyek elengedhetetlenné válnak a piaci pozíciók megtartásához és erősítéséhez.


FÓKUSZBAN A KAPCSOLATÉPÍTÉS

A rendezvény méltó lezárásáként koktélpartyt szervezünk a Danubius Hotel Hélia impozáns éttermében, illetve jó idő esetén az exkluzív, modern berendezésű teraszon. Az est fénypontjaként finom italokkal, zenés programokkal várjuk a résztvevőket.

Célunk, hogy az esemény során mindenkinek lehetőséget biztosítsunk arra, hogy kötetlenül beszélgethessen az előadókkal, vendégekkel egyaránt, és az üzleti életben hasznos kapcsolatokra tegyen szert.


A HELYSZÍNRŐL

A Future Trade kereskedelmi konferencia Budapesten, a Danubius Hotel Hélia lüktető angyalföldi miliőjében, a Duna-part szomszédságában kerül megrendezésre. Az eseményen 1 plenáris és 2 szekcióteremben zajlanak majd az előadások reggel 9 és délután 5 óra között. Kávészünetekkel és ebéddel gondoskodunk a résztvevők felfrissüléséről, illetve adunk teret a kötetlen beszélgetéseknek is és szakmai kapcsolatok kialakítására.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk a event@futuretrade.hu e-mail címen.


 

PROGRAMOK

AKIK VELÜNK LESZNEK
FŐTÁMOGATÓ

TÁMOGATÓK

MÉDIAPARTNEREK