Slide trade future DIGITÁLIS KERESKEDELMI KONFERENCIA Budapest, 2022.05.19. JEGYVÁSÁRLÁS

A JÖVŐ A JELENBEN KEZDŐDIK

KERESKEDELMI KONFERENCIA PIACVEZETŐKNEK

2021. szeptember 8-án Budapesten kerül megrendezésre a FutureTrade kereskedelmi konferencia, ahol a szakma legnevesebb előadóitól, a bolti és az online értékesítés legsikeresebb cégeinek képviselőitől ismerheted meg a vállalkozásod piaci pozíciójának erősítéséhez szükséges innovatív eszközöket, és módszereket.
3 teremben közel 50 előadóval és tucatnyi szakmai kiállítóval várjuk a résztvevőket!

HELYSZÍN
Hotel Hélia
Budapest

MIKOR
Szeptember 8., Szerda
2021


MIRŐL LESZ SZÓ?

Rendezvényünk célja, hogy a hazai kereskedelmi szféra neves szakembereivel, illetve más területen releváns szaktekintélyek segítségével, átfogó előadások útján ajtót nyisson az üzleti döntéshozók számára a jövőbe. A FutureTrade felvillantja azokat az online értékesítés kialakításához és fejlesztéséhez, valamint a vásárlói élmény és elégedettség növeléséhez szükséges, hamarosan trenddé váló megoldásokat, technológiákat, amelyek elengedhetetlenné válnak a piaci pozíció erősítéséhez.
Kérdésed van a programokkal, előadókkal kapcsolatban?

Tedd fel nekünk a content@futuretrade.hu e-mail címen.


FÓKUSZBAN A KAPCSOLATÉPÍTÉS

A rendezvény méltó lezárásáként koktélpartyt szervezünk a Danubius Hotel Hélia impozáns éttermében, illetve jó idő esetén az exkluzív, modern berendezésű teraszon. Az est fénypontjaként finom italokkal, zenés programokkal várjuk a résztvevőket.

Célunk, hogy az esemény során mindenkinek lehetőséget biztosítsunk arra, hogy kötetlenül beszélgethessen az előadókkal, vendégekkel egyaránt, és az üzleti életben hasznos kapcsolatokra tegyen szert.


A HELYSZÍNRŐL

A FutureTrade kereskedelmi konferencia Budapesten, a Danubius Hotel Hélia lüktető angyalföldi miliőjében, a Duna-part szomszédságában kerül megrendezésre. Az eseményen 1 plenáris és 2 szekcióteremben zajlanak majd az előadások reggel 9 és délután 5 óra között. Kávészünetekkel és ebéddel gondoskodunk a résztvevők felfrissüléséről, illetve adunk teret a kötetlen beszélgetéseknek is és szakmai kapcsolatok kialakítására.

Kérdésed van? Tedd fel nekünk a event@futuretrade.hu e-mail címen.


JELENTKEZZ KIÁLLÍTÓNAK!

Szeretnéd támogatni rendezvényünket, vagy kiállítóként részt venni rajta?

Elsődleges célunk, hogy minél több, a bolti és online működést segítő innovatív megoldást mutassunk be, de mindenre mi sem gondolhatunk! Várjuk olyan cégek jelentkezését, akik a kereskedők számára nyújtott megoldásaik révén érdekesek lehetnek rendezvényünkön.

További információért fordulj bizalommal szervező csapatunkhoz az content@futuretrade.hu címen. Jelenlegi kiállítóink, támogatóink listáját itt találhatod.


TÁMOGATÓK