Hotel Vision Budapest, Belgrád rkp. 24, 1056 FUTURE TRADE MEETUP JANUÁR 26. SZERDA INGYENES REGISZTRÁCIÓ Főtámogató:

Hogyan sikerült a többieknek a 2021?

Webáruházak és hirdetési felületek látogatottsági adatai és trendjei a magyar piacon - Kevésbé unalmas adatok izgalmasan tálalva

Te is szeretsz kémkedni, kutakodni? Mindig is érdekelt, hogy a szomszédok mit csinálnak? Hogy a Google másokat is szivat, vagy csak titeket büntetett meg?
Bemutatjuk a teljes magyar piaci körképet, részesedéseket, megoldásokat, valamint végigvesszük a TOP100 e-kereskedő és árösszehasonlító oldal látogatottsági adatait, versenytársakhoz viszonyított méretét, akvizíciós csatornáit, az általunk használt értékesítési csatornákat.

Miről lesz szó?

  • TOP100 e-kereskedőstatisztikái, forgalmi összehasonlítása
  • Szektorokon belüli rangsor, piaci részesedések
  • Product listing piaci szereplők és részesedések

A rendezvényen az Eazy Digital saját, nem publikus kutatási adatait ismertetjük, így a prezentáció nem lesz később elérhető. Fotó- és videó készítése nem megengedett!

REGISZTRÁLOK!

Hol leszünk?

A Future Trade Meetup-nak a város szívében fekvő Hotel Vision Budapest ad otthont, mely a Duna pesti partján, az Erzsébet hídra, a Gellért-hegyre és a Szabadság szoborra nyíló kilátással várja vendégeit. Míg az épület Dunára néző homlokzata az eredeti, szecessziós stílusjegyeket őrzi, addig az épület modern és különleges belső tereiben a minimal és indusztriális stílus ötvöződik.

REGISZTRÁLOK!

Főtámogató: